Veelgestelde vragen.

I don't speak Dutch. Is it possible to get a translation of this website?

Yes offcourse! You can get an automatic translated version by Google Translate of this booking portal under the following link. Otherwise you might have some nice colleagues that can help you with the Dutch website. If you want more information about the skitrip in Englisch or German, please send us a message trough our contact form or give us a call!

Please note that not all the descriptions off the products are readable by Google Translate and will not appear in the translated version of this portal. 

Translated Portal

Voor wanneer moet ik uiterlijk mijn verhuurmateriaal boeken?

Tenzij anders aangegeven in jullie persoonlijke boekingspagina is mogelijk om tot uiterlijk 4 weken voor je reis je verhuurmateriaal te boeken, echter het is voor ons makkelijker als je wat eerder bent!

Als je later dan 4 weken voor de reis toch nog verhuurmateriaal wilt boeken, neem dan even contact met ons op via het contactformulier of WhatsApp!

Kan het skimateriaal op locatie nog omgeruild worden?

Geen probleem! Mocht je twijfelen over bijvoorbeeld de maat van je skischoenen. Dan is het op locatie nog mogelijk om te wisselen van materiaal.

Is het mogelijk om een dag bij te boeken?

Het is vaak mogelijk om één of meerdere dagen bij te boeken. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel of Chalet. Vraag ons vooral om de mogelijkheden.

Op welk tijdstip vertrekken de bussen of vertrekt het vliegtuig?

Indien je met meer dan 20 personen op reis gaat, is de informatie over de reis te vinden op de persoonlijke pagina van jouw groepsreis: ‘portal.skilikeapro.nl/jouwgroepsnaam’.

Bij reizen met minder dan 20 personen ontvang je een infomail.

Is ski- of snowboardles inbegrepen bij de reis?

Dit is afhankelijk van uw reiskeuze. Als het niet inbegrepen is, dan is het mogelijk om op de persoonlijke boekingsomgeving van jouw groep (portal.skilikeapro.nl/jouwgroepsnaam) ski- en snowboardlessen bij te boeken.

Bij reizen waar de ski- en snowboardlessen inclusief zijn laten we je weten wat de mogelijkheden voor de lessen zijn.

Wat zijn de kosten als ik moet annuleren?

Indien er een vlucht bij de Reis is inbegrepen dan zijn bij opzegging door de Reiziger de volgende bedragen verschuldigd:

a. tot en met 61 dagen vóór de dag van vertrek: de annuleringskosten van de vlucht + 30% van het overige deel van de reissom;
b. vanaf 60 dagen tot en met 31 dagen vóór de dag van vertrek: de annuleringskosten van de vlucht + 60% van het overige deel van de
reissom;
c. vanaf 30 dagen tot en met 15 dagen vóór de dag van vertrek: de annuleringskosten van de vlucht + 75% van het overige deel van de
reissom;
d. vanaf 14 dagen voor vertrek: 100% van de reissom.

Indien geen vlucht is inbegrepen is de Reiziger de volgende bedragen verschuldigd:

a. tot en met 61 dagen vóór de dag van vertrek: 30% van de reissom;
b. vanaf 60 dagen tot en met 31 dagen vóór de dag van vertrek: 60% van de reissom;
c. vanaf 30 dagen tot en met 15 dagen vóór de dag van vertrek: 75% van de reissom;
d. vanaf 14 dagen voor vertrek: 100% van de reissom.

Bij vermindering van het aantal personen binnen een boeking waarbij niet alle overeengekomen diensten evenredig kunnen worden verminderd, bedragen de verschuldigde annuleringskosten de reissom minus de werkelijke kostenbesparingen. Indien van toepassing worden inkomsten uit werkelijk alternatief gebruik van de vrijgekomen capaciteit op de annuleringskosten in mindering gebracht.

Hoe krijg ik het snelst antwoordt bij dringende vragen?

Bij dringende vragen kunt u het beste telefonisch contact opnemen Ski Like a Pro: +31 (0)30 36 90 771

Hoeveel bagage mag ik meenemen in de bus / het vliegtuig?

Bus: Reken erop dat je een koffer en een skiset (1 paar ski’s/snowboard + schoenen) mee mag nemen in de bus + handbagage. Wil je meer meenemen? Laat het ons even weten, dan kijken we of dat mogelijk is.

Vliegtuig: In het vliegtuig is 10kg handbagage toegestaan. Het is mogelijk om via de online boekingsomgeving ruimbagage en wintersportmateriaal bij te boeken. Wil je last minute bagage bijboeken neem dan even telefonisch contact met ons op!